М'ясорубка із системою Enterprise, корпус — полірований алюміній, ніж і решітка — неірж.сталь, шнек — чавун, редуктор у малий ванні, 220 В, продуктивність — 140 кг/год Країна виробник: Італія Описування м'ясорубки Everest TC 12E (220): Електрична м'ясорубка Everest TC 12E (220) настільного типу призначена для помелу будь-якого м'яса та отримання фаршу. Компанія Everest (Еверест) є одним із лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів і невеликих торгових точок. Корпус м'ясорубки Everest TC 12 зроблений із полірованого алюмінію. Бункер, лоток для м'яса та різальний вузол виготовлені з харчової неіржавкої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок до продуктів. Самозаточувальні ножі компанії Salvinox "Enterprise System" (шнек, ножі, решітка D = 6 mm) забезпечує ідеальне різання та довговічність. Контактувальні з продуктами та змінні деталі легко розбираються для належного очищення. Постачається з вентильованим двигуном у корпусі з неіржавкої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм у олійній ванні. Машина виготовлена відповідно до міжнародних гігієнічних правил і стандартів безпеки та попередження від нещасних випадків. Контроль на кожному етапі збирання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.Технічні характеристики: Продуктивність, кг/год: 140 Різальний вузол: Enterprise Потужність, кВт: 0,75 Напруга, В: 220 Габарити, мм: 240х400х400 Вага, кг: 22
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Everest |
Інформація для замовлення
- Ціна: 25 390 ₴